GOLVLÄGNING

info@jg-montage.se

GOLV

Parkettgolv har vi lagt sedan 80-talet och har stor erfarenhet av olika slags parketter.


Vi kan lägga parkett av alla slag: massiv parkett i stavar, där det mest klassiska mönstret är fiskbensparkett. Vi slipar och behandlar denna populära golvtyp efter läggningen.


Denna golvtyp är tålig och har en lång livslängd. Vi lägger även lamellparketter, i massivt trä samt färdig ytbehandling.


Lamellparkett finns i en mängd olika träslag och ytbeläggningarna kan också varieras.


Att tänka på när det gäller lamellparkett är att det kräver plana och jämna undergolv före inläggningen. Vi lägger även industriparkett. Då handlar det om massiv ekparkett, ett extremt slitstarkt golv som behandlas efter inläggningen.

Tidsberäkning


Det är många som undrar hur lång tid det tar att renovera ett kök. Vårt svar är att det beror på förutsättningarna; den totala ytan, vilken typ av arbete som krävs, hur avancerad renovering som önskas samt vilka material som man vill använda och hur lätt det är att få tag på dessa samt färdigställa dem.


Däremot kan vi säga att vi är kunniga när det kommer till att göra tillförlitliga tidsestimat. När du kontaktar oss och vi räknar på hur lång tid, arbetet kan tänkas ta brukar resultatet och den budgeterade tiden ofta överensstämma med mindre avvikelser.


Skulle vi märka att vi hamnar ifrån den ursprungliga tidsplanen (oavsett om det går snabbare eller tar längre tid) är vi noga med att meddela dig som kund så fort vi kan. Vi vet hur vi ska planera för att få en så effektiv arbetstid som möjligt.

+ 46 70-757 11 25

Box 6016 - 164 06 Kista

Design By: #RexDatorService
Copyright © All Rights Reserved